γιουβεντουσ ναπολι προγνωστικα

Κάτι αρχίζει να κινείται στον πλανήτη Γιουβέντους και προσφάτως στο πρωτάθλημα και εκεί που δεν είχε νίκη στις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές πλέον προέρχεται από δύο διαδοχικά τρίποντα κερδίζοντας με 3-2 τόσο την Σπέτσια όσο και την Σαμπντόρια. Νάπολι και Γιουβέντους κοντράρονται στο Σαν Πάολο σε ένα ακόμα μεγάλο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής της Σέριε Α με τη Γιουβέντους να είναι το φαβορί στα προγνωστικά του κουπονιού του Πάμε Στοίχημα.


Prognwstika Kyriakhs 23 05 21 Me Gioybentoys Kai Napoli Gia To 2 72

Ηττημένη βγήκε από το ντέρμπι στο Μιλάνο η Γιουβέντους χάνοντας.

γιουβεντουσ ναπολι προγνωστικα. Τα 45 τελευταία παιχνίδια της Γιουβέντους έληξαν με GoalGoal Over 25. Υπάρχουν πολλά άλλα μέρη που η Γιουβέντους θα προτιμούσε να επιδιώξει μια καθυστερημένη πρώτη νίκη της σεζόν κατακτώντας το πρώτο τρίποντο από την έμπειρη ομάδα της Νάπολι. 6 Ρουί 24 Ινσίνιε 25 Οσπίνα 20 Ζιελίνσκι 37 Πετάνια 13 Ραχμάνι 8 Ρουίθ 11 Λοσάνο 22 Λορέντζο 6 Ντανίλο 14 ΜακΚένι 3 Κιελίνι 25 Ραμπιό 1 Σέζνι 4 Ματίας Λιχτ 30 Μπεντακούρ 9 Μοράτα 11 Κουαδράδο 22 Κιέζα.

Γιουβέντους - Νάπολι προγνωστικά στοιχήματος για την Ιταλία Σέριε Α. Στην προϊστορία υπερέχει και μάλιστα πάρα πολύ η Γιουβέντους. Ανάλυση του αγώνα ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΕΜΠΟΛΙ 2021-08-28 για το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ.

ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΝΑΠΟΛΙ. Τρεις σερί νίκες για τη Νάπολι σε συνδυασμό με Over 25. Προϊστορία στο Νάπολι Γιουβέντους.

Το ένα δύσκολο παιχνίδι πίσω από το άλλο για τη Νάπολι αφού μεσοβδόμαδα. Ανάλυση αγώνα ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ - ΝΑΠΟΛΙ 0704 και προγνωστικά στοιχήματος δωρεάν. ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ - ΝΑΠΟΛΙ.

Τρεις σερί νίκες μετρά σε επίπεδο Serie A η Γιουβέντους και με το ίδιο σκορ 2-0. Ο αγώνας Νάπολι - Γιουβέντους διεξάγεται στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Serie A ΙΤΑ1. Δύο στα δύο για τη Νάπολι σημειώνοντας σε αυτό διάστημα τέσσερα γκολ.

Παράταση και εφόσον χρειαστεί πέναλτι αν οι αντίπαλοι δεν λύσουν τις διαφορές τους στα 90 λεπτά. Γιουβέντους Νάπολι Προγνωστικά στοιχήματος. Χωρίς νίκη η Γιουβέντους με μία ισοπαλία και μία ήττα στις δύο πρώτες αγωνιστικές.

Ν Ν Ν Ν Η. Ουδέτερη έδρα σε απόσταση 226 χλμ. Ήδη τρεις φορές έχει ηττηθεί φέτος η Νάπολι εντός έδρας στο πρωτάθλημα 6-1-3.

Με πρωταγωνιστή τον Οσπίνα πήρε την πρόκριση για τον τελικό. Πάμε Στοίχημα προγνωστικά - μελετημένα προγνωστικά - prognostika stoiximatos - αγώνες - pame stoixima. Με θεατές στις εξέδρες στο 50 της χωρητικότητας.

Συμπαίκτες στη Μίλαν 2001-11 οι προπονητές των Γιουβέντους Αντρέα Πίρλο και Νάπολι Τζενάρο Γκατούζο. ΝΑΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ Προγνωστικά Αναλύσεις Αποδόσεις Φόρμα Στατιστικά Βαθμολογία Προϊστορία Για να είσαι αλεπού στο στοίχημα. Προγνωστικά στατιστικά απουσίες πρόβλεψη ενδεκάδες τζίροι.

Ναπολι Γιουβεντους προγνωστικα στοιχημα Serie A. Έχει 71 νίκες έναντι 33 της Νάπολι. Προγνωστικά στατιστικά απουσίες πρόβλεψη ενδεκάδες τζίροι.

Το πρώτο ντέρμπι της χρονιάς ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι έφτασε με τις δύο ομάδες να μη βρίσκονται στο επιθυμητό επίπεδο απόδοσης και μια νίκη θα δώσει την μεγάλη ψυχολογική τόνωση. Προγνωστικά Στοιχήματος και Προβλέψεις Στοίχημα για τον αγώνα Λέστερ - Νάπολι στις 16092021. Είναι ίσως το πιο ιντριγκαδόρικο ματσάρισμα του ιταλικού πρωταθλήματος την τελευταία δεκαετία.

Diego Armando Maradona Νάπολη Φαβορί η Νάπολι κόντρα στη Γιουβέντους για πρώτη φορά μετά από 13. ΝΑΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ. Ν Ν Ν Η Ν.

Ανάλυση του αγώνα ΝΑΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ 2021-09-11 για το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. ΝΑΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ. Ν Ν Η Ν Η.

Γιουβέντους - Νάπολι. ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΣΗ Πραγματοποιώντας κάκιστη εμφάνιση στην οποία απείλησε μετρημένες φορές η Γιουβέντους γνώρισε την ήττα με 1-0 από τη νεοφερμένη Έμπολι στο Τορίνο πριν από δύο βδομάδες στη μετά-Κριστιάνο Ρονάλντο εποχή της. από την έδρα της Γιουβέντους.

Νάπολι εναντίον Γιουβέντους στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα στο σημαντικότερο παιχνίδι της Serie A στο στοιχηματικό κουπόνι του Σαββατοκύριακου. Με θεατές στις εξέδρες στο 50 της χωρητικότητας. αρκετά νωρίς φέτος το ντέρμπι ανάμεσα σε Γιουβέντους και Νάπολι και όπως όλα δείχνουν οι δυο τους θα μονομαχήσουν και αυτή τη σεζόν για το σκουντέτο.

Από μια απαιτητική έδρα πέρασε η. Ακολουθήστε μας στο Facebook για περισσότερα προγνωστικά και αναλύσεις στοιχήματος. Η Ν Η Ν Ν.

Διαβάστε τα τελευταία νέα των ομάδων. από την έδρα της Νάπολι και 690 χλμ. Το μεγάλο ντέρμπι της τρίτης αγωνιστικής της Serie A διεξάγεται στο Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα ανάμεσα σε Νάπολι και Γιουβέντους.

Aνάλυση αγώνα με νέα στατιστικά αποδόσεις και live stream βετ365 στοιχιμαν. Τελευταίες ειδήσεις στατιστικά και αποδόσεις bet365 cy stoiximan cy. ΝΑΠΟΛΙ - ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ.

Σέριε Α 20092021 2145 Κωδ.


Gioybentoys Vs Napoli Ypshlhs Ba8mologikhs Shmasias Ntermpi Betcatalog


Napoli Gioybentoys Ntermpi Misoys Sto Diego Armando Maradona


Napoli Vs Gioybentoys Sabbato 13 2 Prognwstika Serie A Stoixima Com Gr


Gioybentoys Napoli 20 1 2021 Prognwstika Supercoppa Itsk Hellasbet


Napoli Gioybentoys Barbato 2 40 Prognwstika Stoixhmatos Me 8ea To Tameio


Gioybentoys Napoli Prognwstika 20 01 Statistika Analysh


Gioybentoys Napoli Prognwstika Stoixhmatos Analysh 7 4 Sentragoal


Napoli Gioybentoys Telikos Sto Olimpiko Ths Rwmhs Betcatalog


Napoli Gioybentoys 11 09 21 Prognwstika Stoixhma Analysh


Napoli Gioybentoys Prognwstika 17 06 Analysh Statistika


Gioybentoys Napoli Stoixhma Prognwstika Telikos Soyper Kap Italias Youtube


Tsiwkos Gioybentoys X2 Paradosh Kai Over


Napoli Gioybentoys Prognwstika Stoixhmatos


Gioybentoys Napoli Maxh Gia Mia 8esh Sthn 4ada Stoiximaview Gr


Gioybentoys Vs Napoli Tetarth 20 1 Prognwstika Soyper Kap Italias Stoixima Com Gr


Gioybentoys Napoli 7 4 Serie A Analyseis Highbet Gr


Https Www Tovima Gr Wp Content Uploads 2021 09 11 Napoli Juve E1631357123999 Jpg


Https Argolika Gr Wp Content Uploads 2021 01 Ggfgfggf Jpg


Prognwstika Stoixhmatos Sabbato 13 02

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here