Umut Meraş Besiktas : Dtitxqb8z9moum

Teknik Direktör Sergen Yalçının da onay verdiği futbolcu için Beşiktaş A Sporda yer alan habere göre 1. Trabzonsporun bir süredir istediği milli sol bek Umut Meraşa Beşiktaş da talip oldu.


Jtipqunzfbtvmm

Siyah beyazlıların milli oyuncunun transferi için Fransız kulübüne 13 milyon Euro bonservis ödeyeceği ifade edildi.

Umut meraş besiktas. Nsakalanın yaşadığı rahatsızlığın ardından sol bek transferi yapmak isteyen Beşiktaş milli oyuncu Umut Meraş la anlaşmaya vardı. Beşiktaşta Umut Meraş iddiası. Can Bozdoğan ve Umut Meraş Kartal gibi.

Kadrosunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Beşiktaş Kaan Ayhan için Sassuolonun inadını. Umut Meraşın kulübüne de 1 milyon euro net bonservis 200 bin euro da bonus ödemesi yapılacak. Siyah-beyazlılar Umut Meraşa yıllık 800 bin euro maaş ve ek olarak bonus ödemesi yapacak.

Umut Meraş bonservisini düşürebilmek için alacaklarının bir kısmından vazgeçebilir dedi. Son olarak Le Havre forması giyen Milli oyuncu Umut Meraş hakkında flaş bir iddia atıldı. BJK spor haberelri Beşiktaş ta son oynanan Gaziantep FK maçında geçirdiği rahatsızlığın ardından herkesi korkutan NSakalanın durumuna göre sol bek hamlesi gerçekleşecek.

Beşiktaş ta transfer çalışmaları devam ediyor. Fabrice NSakalanın Gaziantep FK ile oynanan Süper Lig maçında yere. 25 yaşındaki oyuncunun Beşiktaş ile anlaşmaya vardığı belirtildi.

İtalyan medyası NSakalanın rahatsızlığı sonrası sol bek arayışına hız veren Beşiktaşın Le Havreden milli futbolcu Umut Meraş ile her konuda anlaştığını iddia etti. Öte yandan Beşiktaşlı yöneticiler Umut Meraş ile anlaşmaya vardı. Beşiktaş milli futbolcu Umut Meraş için transfer harekatına başladı.

Beşiktaşın transfer listesinde bulunan Milli oyuncu Umut Meraş hakkında flaş bir iddia ortaya atıldı. Beşiktaşta Kaan Ayhan ve Umut Meraş transferleri bitiyor. Beşiktaş Umut Meraşı renklerine bağladı.

Umut Meraş 2019 yılında Bursaspordan Fransanın Le Havre takımına transfer oldu. Beşiktaş Umut Meraş ile görüşmelere başladı 03 Tem 2021 1244 34 Yeni sezon öncesinde ilk 11de yabancı oyuncu oynatma kotasının 8 olarak belirlenmesi sonrasında siyah beyazlılar transferde yerli operasyonuna başladı. Fransız savunma oyuncusu NSakalanın maç içinde yaşadığı korkutan rahatsızlığı sonrasında sol bek arayışlarına hız veren Beşiktaş aradığı ismi Fransa da buldu.

Transfere dair detayları A Spor muhabiri Sercan Dikme. Fotomaçta yer alan habere göre yönetim Le Havre de forma giyen 25 yaşındaki başarılı savunma oyuncusu Umut Meraş için 15 milyon Euro isteyen Fransız ekibine 1 milyon Euroluk. 25 yaşındaki futbolcu bu sezon 4 maçta Le Havre formasını giydi.

Besiktas a formulé une offre pour Umut Meras. Beşiktaş Umut Meraş için devreye girdi. İtalyan gazeteci Rudy Galetti.

Beşiktaşın Le Havreda forma giyen milli futbolcu Umut Meraşı transfer etmek istediği öne sürüldü. Beşiktaş 2 yerli ismi kadrosuna katıyor 250821 - 724 Dinle. Umut Meras BesiktasUmut Meras BesiktasUmut Meras 2021Umut Meras Besiktas 2021Umut Meras Skills 2021Umut Meras 202021 Umut Meras 20202021Umut Meras h.

25 yaşındaki oyuncu hafta sonu İstanbula gelerek resmi. Umut Meraş için Beşiktaş ve Trabzonspor kapıştı Beşiktaşın gündemindeki Umut Meraş teknik direktörlüğünü Abdullah Avcının yaptığı Trabzonsporun da transfer listesinde yer. Les événements sont en train de saccélérer pour le latéral gauche du Havre Umut Meras sous contrat jusquen juin 2022.

Beşiktaşta Kaan Ayhan ve Umut Meraş transferleri bitiyor. Kadrosunu güçlendirmek adına transfer çalışmalarına tam gaz devam eden Beşiktaş Kaan Ayhan için Sassuolonun inadını. Beşiktaşın Fransa Ligue 2 ekibi Le Havreın sol bek oyuncusu Umut Meraş ile ilgilendiği iddia edildi.

Teknik direktör Sergen Yalçının kadrosunda görmek istediği 25 yaşındaki oyuncu ile 3.


Yna71k F4grfzm


Besiktas Umut Meras Icin Adriano Dan Haber Bekliyor Ntvspor Net


Lk2mjigw0ahgxm


Tp0ddqru7hywum


Dtitxqb8z9moum


5gmzd35pilogvm


Ii04jxfv6b6dsm


Qypqjvhlx72v1m


Besiktas In Umut Meras Transferi Abdullah Avci Ya Bagli Spor Haberi


Kh5fwkyrmjxoim


Besiktas Umut Meras Transferinde Sona Geldi Haberler Spor


Besiktas Sol Bek Transferinde Umut Meras Ile Anlasti Internet Haber


8kdty157 Eeghm


Apoc55x Axqxnm


Mkup Ggznbqiem


Q8honu42cyghqm


N73ucxig5hckrm


Qypqjvhlx72v1m


Ii04jxfv6b6dsm

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here