Neluțu Varga : Cfr Cluj A Dominat O Pe Fcsb In Campionat In Ultimii Ani Dar Asta Nu I Tot Capitolul La Care Neluţu Varga L A Surclasat Pe Gigi Becali

Am semnale de peste tot. Neluțu Varga era în stare să-l schimbe și pe Petrescu peste noapte să se trezească Petrescu cu alt antrenor la club.


Neluțu Varga Patronul Campioanei Cfr Cluj Afacere De 20 De Milioane De Euro Cu Arabii Exclusiv

De când s-a implicat financiar la CFR Cluj în urmă cu trei ani finanțatorul Neluț Varga a ținut prima ședință cu jucătorii încercând un discurs motivator în fața echipei înaintea meciului cu.

Neluțu Varga. Neluțu Varga criticat dur după circul de la Cluj. Neluțu Varga le oferă prime uriașe jucătorilor de la CFR Cluj pentru victoria cu FCSB Confidenţialitatea ta este importantă pentru noi. Cu toate că CFR Cluj a avut un parcurs fără nicio înfrângere în Liga 1 în Europa au fost învinși fără drept de apel.

Neluțu Varga este pe Facebook. E un Gigi Becali fără lovele Sambata 28 August 2021 1714. După meciul pierdut cu 0-4 Neluțu Varga a vrut să-l demită de urgență pe Marius Șumudică.

Cosmin Olăroiu la CFR Cluj. Neluțu Maria Varga is on Facebook. Conform surselor autorizate Playsport între patronul ardelenilor și Marian Copilu a avut loc un schimb de replici incredibil.

Dan Petrescu ar urma să revină pe banca campioanei și l-ar fi propus. În timp ce echipa condusă atunci de Edi Iordănescu bătea la Botoșani și se încununa matematic campioană Varga era în Dubai acolo unde negocia o afacere deosebit de importantă care poate avea legătură și cu echipa de fotbal. Varga a fost extrem de furios atunci când și-a dat seama că riscă să rateze încă un obiectiv stabilit.

Dorința lui Neluțu Varga s-a reaprins în minutul 38 când Steaua Roșie Belgrad a înscris al doilea gol. Iar pe lista patronului Neluțu Varga s-ar afla și Cosmin Olăroiu. Facebook gives people the power to share and makes the world more open and connected.

La această situaţie s-a ajuns după ce Neluțu Varga a fost prezentat unui grup de investitori din Dubai de un prieten foarte bun şi care s-a stabilit în Emiratele Arabe Unite. Motivele plecării lui Edi Iordănescu de la CFR Cluj continuă să fie o enigmă. Ar fi vorba despre 20 milioane euro iar o parte din această ar urma să ajungă la campioana României.

Pe Edi Iordănescu l-a schimbat după ce a câștigat Supercupa după meciul cu Malmo a spus Ilie Dumitrescu în cadrul emisiunii Fotbal European în direct la Digi Sport. În momentul în care Varga i-a transmis omului său de încredere că Șumudică va fi dat afară președintele executiv i-a replicat. Neluțu Varga încearcă marea lovitură.

Prin firma Formin SA Caransebeș la care Neluțu Varga e acționar majoritar cu peste 50 din acțiuni finanțatorul campioanei a donat în 2020 an electoral 24000 lei către filiala PNL din Timișoara scrie sursa citată. Neluțu Varga trăiește marți o mare bucurie dar patronul grupării din Gruia a trăit o adevărată dramă spre finalul anului trecut atunci când CFR Cluj a pierdut dramatic calificarea în primăvara europeană după eșecul cu Young Boys scor 1-2. Firma activează în domeniul construcțiilor și ar fi obținut în perioada 2020-2021 contracte pe bani publici în valoare de 19 milioane de lei 38 milioane de.

Vrem să fim transparenţi și să îţi oferim posibilitatea să accepţi cookie-urile în funcţie de preferinţele tale. Facebook le dă oamenilor puterea de a comunica şi face lumea. Join Facebook to connect with Neluțu Maria Varga and others you may know.

Marius Șumudică a fost dat afară de CFR Cluj astfel că formația ardeleană își caută un nou tehnician. Valeriu Iftime a povestit cum a ajuns să semneze Ulrich Meleke fotbalistul dorit de Gigi Becali cu rivala CFR Cluj. Înscrie-te pe Facebook pentru a lua legătura cu Neluțu Varga şi cu alţii pe care s-ar putea să îi cunoşti.

Dumitru Dragomir l-a criticat dur pe Neluțu Varga după scandalul iscat la Cluj la finalul retului cu Steaua Roșie Belgrad scor 1-2. Neluțu Varga patronul celor de la CFR Cluj a sărbătorit al patrulea titlu consecutiv al echipei sale departe de România. Jucătorii lui CFR Cluj se pot îmbogăți.

Toate stirile zilei aici. Decizia patronului de la CFR Cluj a fost transmisă în direct la TV de Radu Naum care prezintă emisiunea Fotbal Club pe DigiSport. Cu toate că au existat mai multe supoziții Ilie Dumitrescu are o explicație și.

CFR Cluj caută conducere nouă după ce patronul Neluțu Varga a luat măsura extremă de a da afară pe toți cei care aveau putere de decizie în frunte cu Marian Copilu după ce l-a demis pe Marius Șumudică din funcția de antrenor. Prime uriașe promise de Neluțu Varga. Neluțu Varga patronul echipei CFR Cluj aduce investitori arabi în Ardeal.

Fiecare jucător de la CFR Cluj va încasa câte 20000 de euro pentru o calificare în play-off-ul Champions League scrie Pro Sport. Este una dintre cele mai mari prime oferite de patronul Neluțu Varga. Neluțu Varga prima discuție în 3 ani cu jucătorii.

Neluțu Varga patronul lui Totodată se pare că Varga a decis să demită mai mulți oameni importanți din club. Marius Șumudică a intrat în dizgrația lui Neluțu Varga.


De Ce E Tare Nelutu Varga Seful Cfr Cluj Intr Un Oras In Care Cand Faci Bine Esti Injurat Putini Au Curaj Sa Recunoasca O Performanta Ziar De Cluj


Ziua De Cluj Nelu Varga Vinde Cfr Cluj Finanțatorul Campioanei Negociază Cu Mai Mulți Investitori Maghiari


Neluțu Varga A Negociat Cu Un Fotbalist Important La Petrecerea De Titlu A Celor De La Cfr Cluj O Să Fie Bine Exclusiv


Neluţu Varga Taie In Carne Vie A Luat Foc Cand A Văzut Contractul Si L A Dat Afară


Cine E Neluțu Varga Patronul Celor De La Cfr Cluj Care Si A Transformat Rivalii Milionari Din Liga 1 In Niste Anonimi Special


Cum Scapă De Emoții Neluțu Varga și Costel Călugăr Ziar Gazeta De Cluj


Rzdgrojf9pbyfm


Varga Miliardarul Fantoma Al Lui Dincu Ziarul National


Neluțu Varga Nu L Mai Suportă Pe Dan Petrescu Detalii Explozive Din Viesparul Cfr Cluj


Exclusiv Misteriosul Neluțu Varga Vorbește In Premieră Despre Posibila Venire A Lui Adrian Mutu La Cfr


Fabulos Cați Bani A Pierdut Neluțu Varga La Cfr Cluj Are Vreo 30 De Milioane De Euro In Minus Video Exclusiv Prosport Live


El E Patronul Lui Cfr Cluj Cum Arata Milionarul Fara Fata Care Conduce Campioana Sport Ro


Neluțu Varga Patronul Campioanei Cfr Cluj Afacere De 20 De Milioane De Euro Cu Arabii Exclusiv


Ca In Vestul Sălbatic Ce S A Intamplat De Fapt La Cluj Unde Bodyguarzii Patronului S Au Bătut Cu Oamenii De La Club


My Heart Is Broken Neluțu Varga Shocked By The Way Cfr Was Eliminated From The Europa League What About The Match With Young Boys Bern


Neluțu Varga Veste Pentru Cfr Cluj In Miez De Noapte Anunț Public Asta Ce Prime Uriașe Le A Promis Jucătorilor După Victoria Cu Fcsb


Cfr Cluj A Dominat O Pe Fcsb In Campionat In Ultimii Ani Dar Asta Nu I Tot Capitolul La Care Neluţu Varga L A Surclasat Pe Gigi Becali


Exclusiv Patronul Cfr Ului Nelu Varga L A Dat Afară Pe Cristi Panin Pentru Că Nu I A Răspuns La Un Sms


Neluțu Varga Patronul Cfr Cluj Rămane Achitat Instanța A Decis Rejudecarea Pentru Alt Inculpat Din Dosar Ziar De Cluj

Next Post Previous Post
No Comment
Add Comment
comment url
Advertisement here
Advertisement here
Advertisement here